Wie doet er mee?

Op zaterdag 4 juni wil ik een wandeltocht van 21 kilometer organiseren van Poppel over de grens naar Reusel. Deelname gratis. Het is de eerste dag van de tocht langs de rand van Nederland. We starten om 9.30u bij Café De Grens, Grens 9 in Poppel. Het startpunt is met het openbaar vervoer te bereiken met buslijn 450 die om 9.08u vertrekt vanaf Centraal Station Tilburg. Het is een wandeling door de grensbossen met als eindbestemming ’t Smokkelmuseumke in Reusel. Vanuit Reusel kan iedereen met de bus weer terug naar Tilburg. We hebben geen haast, ’t Smokkelmuseumke is tot 18u open. Wie doet er mee? Meld je aan op info@dolphcantrijn.nl

2 thoughts on “Wie doet er mee?

  • Letty de Roos

    Heb de 1e meeloop wandeling gemist
    Mocht je een 2e meeloop wandeling organiseren dan sluit ik me daar graag bij aan

    • Dolph Cantrijn

      Dat is leuk. De voorlopige planning is dat we de eerste zaterdag van juli, 2 juli, no een keer van Poppel naar Reusel lopen. Ik zal het tijdig op de site en op Facebook aankondigen. Groeten Dolph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *