loop mee met de Polderlopers!

Op maandag 20 juni a.s. loopt Nationale Rondjesman Dolph Cantrijn uit Tilburg een ‘Rondje Lelystad’. En u kunt meelopen!

Na zijn succesvolle project ‘Nederland rond in 80 dagen’ heeft Nationale Rondjesman Dolph Cantrijn nu zijn zinnen gezet op het rondlopen rondom Nederlandse steden. Na een succesvolle 47 kilometers lange ronding van Tilburg op zondag 15 mei hoopt Dolph op maandag 20 juni Lelystad in 40 kilometers te ronden.

Dolph Cantrijn doet dat op uitnodiging van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze uitgeverij publiceerde het wandeldagboek ‘Nederland rond in 80 dagen’ waarin Dolph zijn ervaringen tijdens zijn rondwandeling om Nederland in 2015 beschrijft. Bij dat project werd Dolph Cantrijn gesponsord door verzekeraar Interpolis in Tilburg.

Wie mee wil mag mee en het kost niets. Sterker nog: wie het ‘Rondje Lelystad’ volbrengt krijgt gratis een persoonlijk door Dolph Cantrijn gesigneerd exemplaar van zijn wandeldagboek ‘Nederland rond in 80 dagen’. De wandeling start op maandag 20 juni om 11.00 uur op de parkeerplaats van het Observatorium Robert Morris aan de Swifterringweg in Lelystad. De wandeling is 40 kilometer lang. Het is geen prestatieloop. Belangrijk element in de wandeling is verwondering over wat er onderweg te zien en te beleven is. Dat kan zo nu en dan extra tijd (en tempo) kosten.

U kunt zich opgeven bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig via de mail info@gegarandeerdonregelmatig.nl maar let wel op: het aantal beschikbare deelnemersplaatsen is beperkt!

meer info:

www.polderlopers.nl

www.gegarandeerdonregelmatig.nl