Over

In de zomer van 2015 ben ik in 80 dagen langs de rand van het Nederlandse vaste land gelopen. De bijzondere ervaringen wil ik op deze blog met jullie delen. Het zijn bijzondere smokkelverhalen aan de grens of juttersverhalen aan de kust.

Bovenal is het streven om van de Rand van Nederland een aaneengesloten wandelpad te maken die veel volgers krijgt. Wie volgt?

3 thoughts on “Over

 • Hallo Dolph,

  Ik heb sinds een paar weken de wandelgids in huis en stuitte toevallig op Wandelzoekpagina op de GPS-tracks. Helemaal geweldig, ik wandel graag en vaak (altijd eigenlijk) met GPS! Ik ben zeker van plan om de hele route te lopen, maar het zal voor mij wel een meerjarenplan worden. 80 dagen aaneengesloten wandelen is me teveel van het goede, maar in etappes lijkt mij deze route ook heel erg leuk. Vooral om de gelopen route in de loop der tijd te zien “groeien”. Ook het plan om er een wandelpad van te maken spreekt me erg aan. Ik denk dat er zeker liefhebbers voor te vinden zijn, ik ken bijvoorbeeld mensen die al wandelend alle grenspalen van Nederland hebben gefotografeerd. Mocht het zover komen, dan ben ik best bereid om het onderhoud van een paar etappes op me te nemen, vanuit Rozenburg liggen de etappes rondom Hoek van Holland dan voor de hand. Daarvandaan zal ik mijn eigen tocht waarschijnlijk ook wel starten. Als je het leuk vindt, hou ik je op de hoogte, of volg anders mijn belevenissen op mijn wandelsite: http://www.danyell.nl

  Groetjes, Danyell.

  • Dolph Cantrijn

   Dat is heel mooi Danyell. Er zitten zulke mooie stukken bij. Het zal een bijzondere belevenis worden. In het oosten zitten er stukken Pieterpad tussen. Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen. Hou me op de hoogte…
   Groeten Dolph

 • Xta

  Dag Dolph,
  donderdagmorgen, 29 augustus kreeg ik de idee om langs de grenzen van Nederland een wandelroute uit te zetten. Via Google Maps ga ik op zoek naar wandelpaden langs de grens. Daarbij stuit ik op jouw website.
  Ik heb je filmpje op Youtube bekeken en begrijp dat er een boek is. Tof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *